La PAH talla Rajoy

Dos activistes protesten davant el president espanyol i desenes es concentren a la porta de l'Hotel Rey Juan Carlos de Barcelona
pah 21 juny 16
pah 21 juny 16

Una acció de les PAH catalanes ha interromput aquest dimarts el fòrum Primera [email protected], un col·loqui organitzat per El Periódico de Catalunya a l’Hotel Rey Juan Carlos de Barcelona, durant la intervenció del president del Govern espanyol en funcions i candidat del PP a la reelecció, Mariano Rajoy. Quan havia passat un quart d’hora des de l’inici de l’acte, informa Europa Press, els activistes de la PAH han proclamat “STOP desnonaments!”, mostrant les icòniques samarretes verdes de la plataforma, i efectius de seguretat del president espanyol els han expulsat.

A l’exterior, desenes de persones convocades per les PAH catalanes no han pogut acostar-se a l’hotel ni trobar-se amb Rajoy, que segons informa la mateixa agència de notícies, havia arribat abans. Tot i això, han cridat contra el PP en la concentració convocada mitjançant Twitter amb l’etiqueta #EscracheRajoy.

L’objectiu d’aquesta acció era “assenyalar el PP com el partit dels desnonaments”, ha anunciat la PAH a Twitter aquest mateix dimarts. Durant aquesta campanya electoral, la PAH promou #Las5DeLaPAH, cinc exigències als partits que aspiren a governar Espanya després del 26-J: la dació en pagament retroactiva, el lloguer assequible, la fi dels desnonaments, l’impuls a l’habitatge social i la garantia dels subministraments per evitar situacions de pobresa energètica.

En aquest escarni, un dels activistes que ha interromput Rajoy li ha preguntat: Mig milió de desnonaments és sensat?”. El president en funcions ha declarat, amb relació a l’acció de la PAH: “El problema és que hi hagi persones que envaeixen immobles públics o particulars. La propietat privada és sagrada”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides