CatDem hereta l’últim marro de Nous Catalans

Un extreballador de la fundació que presidia Àngel Colom reclama dos anys de sou
angel colom
angel colom

Amb l’aportació de diversos documents al jutjat, Àngel Colom, exdirector de Nous Catalans, ha endarrerit fa uns dies la celebració del judici sobre el suposat impagament de dos anys de sou a un antic treballador d’aquesta fundació convergent, publica El Mundo. Colom i altres representants de l’entitat van intentar acreditar que Nous Catalans fa més d’un any que es va dissoldre i que tot el seu patrimoni correspon a la també convergent -i molt investigada pel 3%- Fundació CatDem.

Segons denuncia Edmundo Sepa, va dirigir l’Espai Afrocatalà de Nous Catalans durant dos anys (2012-2014) sense cobrar el seu sou. Reclama 67.842 euros per 25 mesos, a banda de pagues extra i vacances, especifica la mateixa informació, que afegeix que l’advocada del denunciant ampliarà la demanda per dirigir-la contra CatDem i contra Colom, secretari d’immigració de Convergència, per reclamar aquesta quantitat.

Segons els últims responsables de Nous Catalans, recull El Mundo, aquest extreballador no els pot reclamar res per la impossibilitat de complir amb les “finalitats jurisdiccionals” del litigi. “Colom em va dir que era la persona ideal per parlar amb la població negra per la meva experiència i per això em demana que treballi amb ells, encara que no concreta el meu salari perquè diu que està pendent de la reunió del patronat de setembre de 2012 per aprovar un pressupost de 350.000 euros”, relata Sepa al mateix diari.

Assegura que va aguantar treballant de 10 a 14 hores durant dos anys perquè al principi “em deien que faltava un paper que tot s’arreglaria”. El 2014 va plegar de Nous Catalans quan, explica, se li van acabar els estalvis. Abans, segons el relat d’El Mundo, Colom havia insistit a Sepa que deixés de banda els projectes d’integració per centrar-se en el procés sobiranista. “Tot eren bones paraules, però no feien res” diu pel que fa al sou que reclama i al comportament dels responsables de Nous Catalans, la web de la qual, per cert, se segueix actualitzant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides