Quina relliscada ha fet Mariano Rajoy en aquesta campanya?

Título de la imagen
Título de la imagen

Donar suport personal al cap de llista del PP per Lleida, José Ignacio Llorens, fent-li costat en un acte al teatre de la Llotja. De tots els candidats catalans que concorren en aquestes eleccions, José Ignacio Llorens és el més impresentable pels seus vincles amb affaires tèrbols i de corrupció.

Va ser soci de l’imputadíssim Luis Bárcenas en una operació immobiliària a la Val d’Aran. També surt en els papers de l’extresorer del PP com a gestor del cobrament de comissions il·legals d’un constructor lleidatà. A més, va ser denunciat per una militant del PP de Madrid per assetjament sexual: li va prometre feina –deia que seria el nou ministre d’Agricultura- a canvi de mantenir relacions íntimes. Per tot plegat, en les passades eleccions del 20-D els lleidatans van castigar-lo a les urnes, deixant-lo sense escó.

Sembla mentida que amb aquest currículum el PP hagi renovat la confiança en José Ignacio Llorens, que ja té 73 anys, com a cap de llista per la demarcació de Lleida. I no només això: Mariano Rajoy s’ha desplaçat personalment a la capital del Segre per recolzar-lo! Hi ha amistats i gestos que maten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides