Nova cortina de fum negre cobreix Tarragona

Amb aquest incident, ja són tres les fuites contaminants que s'han produït en l'últim mes
Títol de la imatge
Títol de la imatge

En les últimes hores, Repsol ha registrat una nova parada no programada a la planta que té al polígon Nord de Tarragona, que ha començat a generar una gran columna de fum negre. L’empresa afirma que no hi ha cap incidència més enllà d’aquesta columna de fum.

Per tal de frenar la formació d’aquest fum tòxic, els treballadors han llançat vapor d’aigua a la torxa i han aconseguit extingir-lo vint minuts més tard. Aquesta aturada no programada fa pujar fins a tres el nombre d’incidències registrades durant els darrers 30 dies a la planta de Repsol. Per aquest motiu, la Generalitat ha obert un expedient informatiu a la companyia, amb l’objectiu d’esclarir les causes i conseqüències que hagin pogut tenir aquests reiterats incidents i prendre les mesures pertinents, segons ha informat el departament d’Empresa i Coneixement.

Els veïns de Tarragona han mostrat les seves preocupacions a través de les xarxes socials, on han demanat a l’empresa química que doni explicacions sobre què està passant. La Plataforma Cel Net ha denunciat aquest nou incident a través del seu compte de Twitter i Facebook, on ha publicat diversos vídeos de la cortina de fum que ha generat la torxa de Repsol, juntament amb comentaris com: “El cel del #campdetarragona és vestit de dol”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides