El comitè d’empresa de TV3 es tanca a la seu de la CCMA

Els treballadors reclamen una reunió amb el Consell de Govern per evitar la condemna del seu company
Título de la imagen
Título de la imagen

El comitè d’empresa de TV3 s’ha tancat aquest matí a la seu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per reclamar una reunió amb el Consell de Govern. El comitè vol parlar “directament” amb el Consell per tal d’evitar que un treballador del Departament de Post Producció del Centre d’Emissió i d’Informatius, sigui condemnat a 7 anys de presó per haver filtrat, suposadament, els plans d’un ERO.

Els representants dels treballadors han sol·licitat dues vegades una reunió amb el Consell, i les dues peticions han estat denegades. Avui, 15 de juny, els treballadors s’han tancat de bon matí a les instal·lacions per reclamar el que hauria de ser el “més normal i habitual dins d’una empresa moderna”, segons han declarat. El comitè d’empresa de TV3 ha explicat en un vídeo, publicat a les xarxes socials, que volen sortir de les instal·lacions amb el compromís de que tindran una reunió amb el Consell de Govern. “Estem en un compte enrere” ha dit una portaveu dels treballadors, ja que el judici se celebrarà el 30 de juny.

D’altra banda, les aturades de l’emissió, en protesta pel mateix cas, han provocat aquest matí un endarreriment de deu minuts de l’inici del programa informatiu “Els Matins”, que no ha informat dels motius de la vaga. De fet, CCOO explica en un comunicat que la direcció d’informatius està sotmesa a la imposició de la CCMA d’ocultar el conflicte, i impedir que s’expliqui públicament que el Consell de la Corporació demana 7 anys de presó per a un treballador. Demà dijous s’ha convocat una altra aturada de deu minuts en l’horari del Telenotícies Vespre de les 21.00h a les 21:10h, just quan comença el prime-time de la cadena.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.