Clatellada de Moody’s a Junqueras

Enfonsa la qualificació de Catalunya més encara en el bo escombraria
palau generalitat
palau generalitat

L’agència de qualificació Moody’s ha rebaixat encara més el rating de Catalunya, enfonsant-la en el bo escombraria: passa de Ba2 a Ba3.

Aquest canvi, que manté la “perspectiva negativa” per a Catalunya malgrat el suport del Fons de Liquiditat Autonòmic, Moody’s el justifica amb la dèbil posició fiscal i la incertesa sobre la capacitat de la Generalitat d’assumir les seves obligacions financeres a curt termini.

Un factor que destaca Moody’s, així mateix, és la dèbil posició del Govern de Carles Puigdemont: “està en minoria”, factor que complica “la consolidació fiscal”, indica. Segons preveu l’agència de rating quant a “la debilitat de la posició fiscal” de Catalunya, “és més desafiant” del previst i “probablement continuarà debilitant-se”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides