Units contra Foment

Montcada i Reixac, Sant Feliu de Llobregat i l'Hospitalet fan pinya per exigir a la ministra Pastor que compleixi els compromisos, soterri les vies i millori Rodalies
Título de la imagen
Título de la imagen

El tren parteix Montcada i Reixac pel mig. Per anar de la farmàcia al mercat o a l’escola cal travessar unes vies que s’han cobrat 166 víctimes mortals, les quatre últimes atropellades pel tren durant aquest 2016. L’existència de passos a nivell en molts nuclis urbans de Catalunya, alguns dels quals densament poblats, no és només un anacronisme i un perill per a la seguretat dels veïns. També és el símbol de la incompetència i la mala fe d’un govern central que fa el sord a les reclamacions històriques dels municipis afectats i incompleix els compromisos adquirits per millorar les infraestructures de Rodalies excusant-se en la crisi.

L’últim atropellament mortal de finals d’abril ha estat la gota que ha fet vessar el got no només a Montcada, sinó també a altres ciutats com Sant Feliu de Llobregat i l’Hospitalet, també perjudicades per les promeses incomplertes de Foment i per l’augment de la tensió política entre Catalunya i Madrid. El juliol de l’any passat els tres municipis van decidir fer front comú contra el PP. Les mobilitzacions organitzades aquests mesos per exigir el soterrament de les vies del tren van culminar el 27 d’abril passat en una manifestació unitària a Montcada. La protesta va aplegar més de 3.000 persones i va tallar la circulació de trens de les línies R2 nord i R11.

NOVA REUNIÓ AMB FOMENT
La prova més palpable que la unió fa la força és que el mateix dia de la manifestació el ministeri de Foment va informar l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, que la primera reunió del grup de treball que ha d’abordar el promès soterrament dels dos quilòmetres de línia ferroviària que travessen la ciutat se celebrarà aquest 18 de maig. Aquest projecte s’arrossega des del 2007, i s’havia xifrat en uns 350 milions d’euros. Les peticions del consistori perquè s’aprofitessin les obres del TGV per soterrar Rodalies van caure en sac foradat. Ara la ministra Ana Pastor es gastarà uns 300.000 euros en estudis de viabilitat del projecte.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides