Quin judici ha perdut Jaume Roures?

jaume roures
jaume roures

El president de Mediapro, Jaume Roures, acaba de perdre un nou judici en la seva creuada contra els mitjans de comunicació que expliquen les coses que ell no vol i com ell no vol. El Jutjat d’instrucció n. 42 de Madrid ha arxivat la querella criminal per injúries i calúmnies que “Melan” va interposar contra el diari digital Hispanidad.com, que dirigeix el periodista Eulogio López.

Aquest diari va explicar, el 27 de maig de l’any passat, els greus problemes que tenia la filial de Mediapro als Estats Units, en l’ull de l’huracà de l’escàndol de corrupció de la FIFA. La fiscal dels Estats Units ha obert una investigació sobre aquest affaire i l’FBI va escorcollar les dependències de la filial nord-americana de Mediapro.

El jutge considera que Jaume Roures ha actuat de “mala fe” amb la interposició d’aquesta querella criminal contra el diari Hispanidad.com i el condemna a pagar les costes del procediment. El director del diari, Eulogio López, denuncia que la tàctica de Roures de presentar querelles criminals a tort i a dret és una manera d’espantar els periodistes i de forçar la censura dels mitjans de comunicació sobre les seves activitats poc ortodoxes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides