Hisenda assenyala l’excunyat del Júnior

Ramon Gironès, en el punt de mira per possible blanqueig vinculat a una empresa de la trama dels residus del cas Pujol
de gispert
de gispert

Hisenda ha detectat que Ramon Gironès, excunyat de Jordi Pujol Ferrusola, figura com a apoderat d’un compte corrent, com a mínim, de l’empresa de residus Servitransfer, beneficiada per adjudicacions de CiU i investigada per l’Audiència Nacional en el marc del cas Pujol, publica El Español.

Segons aquesta informació, Gironès està sent investigat per un suposat blanqueig de capitals que s’hauria efectuat mitjançant transferències cap a Zimbabue, entre altres destins. En aquestes operacions s’hauria fet servir Servitransfer.

Hisenda, explica El Español, vincula el citat compte amb un altre que també controlaria Gironès juntament amb Josep Mayola, amo de Servitransfer i imputat en el cas Pujol per blanqueig, falsedat i delicte fiscal. A més, ha informat la Fiscalia Anticorrupció i la Policia de la detecció de desenes de transferències efectuades amb aquests comptes amb relació a les quals no consta cap concepte ni es pot determinar l’origen o el destí dels diners.

Sota sospita hi ha, cita aquest digital, un desviament d’almenys 328.000 euros mitjançant vuit transferències cap a un compte de la societat Hembos Investments al FBC Bank de Zimbabue, així com 284 transferències nacionals que s’enfilen fins als 1,7 milions d’euros, algunes d’elles des de Bankia i Caixabank, entre altres moviments.

Mayola està vinculat amb el pilotasso de Jordi Pujol Ferrussola a Tivissa que investiga el jutge José de la Mata. L’exfamília política del Júnior està esquitxada d’allò més en el cas Pujol: Mercè Gironès, exdona del primogènit de l’expresident de la Generalitat, està imputada i el pare d’ella, Ramon Gironès, segons la UDEF, recaptava comissions del 3%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides