La CUP es querella contra el seu exalcalde d’Arenys de Munt

La formació, de la qual en va ser expulsat el novembre passat, l'acusa de buidar el compte corrent de l'agrupació local
Josep Manel Ximenis, ex alcalde d'Arenys de Munt.
Josep Manel Ximenis, ex alcalde d'Arenys de Munt.

Josep Manel Jiménez Gil, més conegut per Josep Manel Ximenis, exalcalde d’Arenys de Munt, impulsor de la primera consulta local per la independència, haurà de declarar en un jutjat com a investigat per presumpta apropiació indeguda.

 

La CUP s’ha querellat contra Ximenis perquè suposadament va buidar el compte bancari de l’agrupació local després que, l’octubre passat, va ser expulsat d’aquesta formació política. Ximenis continua com a regidor d’Arenys de Munt, però ara figura com a no adscrit.

 

Segons la querella, Ximenis s’hauria apropiat de poc més de mil euros del compte de l’agrupació local de la CUP d’Arenys de Munt que estava ingressat en la mateixa oficina bancària on treballa l’exalcalde.

 

En declaracions a l’ACN, Ximenis va negar que s’hagués apropiat de diners de la CUP i va argumentar que “tant de bo em tornessin tots els diners que he posat de més” per mantenir aquesta formació en aquell municipi. Ximenis va atribuir la querella a “una campanya d’assetjament”.

 

Un Jutjat de Primera Instància i Instrucciió d’Arenys de Mar ha acceptat a tràmit la querella de la CUP.

 

Xeminis va ser expulsar d’aquesta formació per les seves contínues topades amb altres membres i per un seguit de comentaris que es van considear xenòfobs o masclistes. Quan va ser apartat, va crear el que anomena “la CUP de veritat”, amb la corresponent assemblea d’afiliats.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari