L’escàndol fiscal s’empassa ‘Cuéntame’

'El Confidencial Digital' avança que TVE cancel·larà la sèrie, que té els seus dos actors principals imputats
duato arias
duato arias

Una de les joies de la corona de TVE, Cuéntame, que s’ha mantingut en antena des del setembre del 2001, acabarà abruptament quan finalitzi el darrer capítol de la present temporada per culpa dels escàndols fiscals que l’esquitxen, avança El Confidencial Digital.

La decisió, que ja haurien comunicat responsables de la televisió pública espanyola a la productora de la sèrie, Ganga Producciones, és una conseqüència de la revelació dels papers de Panamà i de la imputació dels seus dos actors principals, Imanol Arias i Ana Duato, que ja han rebut una citació per declarar a l’Audiència Nacional per la possible comissió de delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals.

Ambdós, com també Ganga Producciones, són clients del despatx madrileny Nummaria, les suposades irregularitats del qual centren l’operació City. Aquest bufet està assenyalat pels investigadors per haver ordit, suposadament, una trama societària amb què s’haurien defraudat 15 milions d’euros els darrers anys.

Així mateix, el nom d’Imanol Arias apareix als papers de Panamà relacionat amb Trekel Trading Limited, una societat radicada a l’illa de Niue, al Pacífic Sud. Segons s’ha revelat, Arias va disposar d’un compte a Niue entre el 1998 i el 2000 arran de la constitució de la societat, efectuada pel despatx Mossack Fonseca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides