El “dinosaure” Llorens vol repetir per Lleida

El candidat del PP era soci de Luis Bárcenas en un negoci immobiliari
Título de la imagen
Título de la imagen

La direcció nacional del Partit Popular (PP), que està ultimant les llistes definitives que presentarà a la Junta Electoral Central, té la intenció de mantenir José Ignacio Llorens, de 72 anys, com a cap de llista del partit a Lleida. Tot i que no va obtenir cap escó el passat 20-D i haver estat denunciat per agressió sexual, així com per haver estat soci de l’extresorer Luis Bárcenas, l’equip de Mariano Rajoy confia en aquest “dinosaure” per recuperar la presència del partit conservador al territori lleidatà.

Fa cinc anys, abans que Rajoy ocupés el seu lloc com a president del Govern, Llorens va ser denunciat per “intentar mantenir relacions íntimes” amb una militant del partit a canvi d’una oferta de treball, segons consta a l’acta de conciliació que es va resoldre al Jutjat de Primera Instància número 96 de Madrid. A més, abans de ser revalidat com a número 1 de Lleida a les últimes eleccions, el diputat va invertir 150.000 euros en un projecte conjunt amb Luis Bárcenas, on pretenien construir 38 xalets de luxe i revendre’ls per un milió d’euros cada un. Malgrat tot, aquest projecte es va interrompre per una sèrie de problemes econòmics i amb les llicències urbanístiques, de manera que tant Llorens com Bárcenas van perdre tot els diners invertits, que actualment reclamen judicialment.

José Ignacio Llorens és un polític molt proper a Mariano Rajoy i per això, malgrat els escàndols, repetirà com a cap de llista electoral. No ho té fàcil. El passat 20-D ja va perdre l’escó que va tenir en anteriors legislatures i és molt difícil que pugui tornar a recuperar-lo aquest 26-J.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides