Rialles al Parlament

Els treballadors de TV3 protesten per la demanda de set anys de presó contra el company acusat de filtrar els sous de la plantilla
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest divendres, 13 de maig, els representants dels treballadors de TV3 han interromput la comissió parlamentària de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb rialles enllaunades que han reproduït des dels seus dispositius mòbils i tauletes, fet que ha provocat les queixes de Jordi Cuminal, diputat de Junts pel Sí, que ha demanat respecte per a la cambra. Els treballadors reclamen a la direcció el desistiment de la demanda de set anys de presó contra el company acusat de filtrar els sous de la plantilla.

Per aquest mateix motiu, i sota el lema “no empresoneu el meu company” els treballadors de la televisió pública també han aturat la sessió de control de la CCMA, fet que ha forçat al president de la comissió parlamentària, David Mejía, a interrompre a la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, per tal de què posés ordre i aturés les protestes dels treballadors. Un cop Mejía i Llorach han posat “ordre” i “silenci a la sala”, els treballadors han abandonat el Parlament.

TV3 no està passant per un bon moment, i aquestes protestes no són més que la punta de l’iceberg. El crític televisiu Ferran Monegal en un article publicat ahir a El Periódico ha manifestat que “TV3 des de fa temps va a la seva bola” i que “ha pervertit la informació transformant-la en propaganda“. “No només em refereixo als treballadors i estrelletes de la casa, també condiciona tot el sector audiovisual català”, afirma.

El crític ha “abandonat tota esperança” de què 8TV s’institueixi en el que hauria de ser una “sana alternativa, un gran canal privat català, ja que qualsevol empresa productora que vulgui sobreviure a Catalunya únicament té TV3 com a únic client”. Finalment, Monegal explica que “o t’alinees i subsumeixes obedientment a la seva bola i apostolat, o no col·loques ni un documental sobre el perill d’extinció del gall salvatge”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides