Catalunya, el poble escollit

Artur Mas compara Catalunya amb Israel, en la determinació de tots dos pobles a "ser lliures"
Artur Mas a Israel
Artur Mas a Israel

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que Catalunya és un poble determinat a ser lliure, com també ho és Israel. Mas ha fet aquestes declaracions en la commemoració de la festivitat de la independència d’Israel, a Barcelona.

Convidat a la recepció benèfica de la Comunitat Israeliana de Barcelona (CIB), el líder de Convergència Democràtica, ha estat premiat per haver “promogut la col·laboració” entre Israel i Catalunya. Un reconeixement que ha rebut del president de l’Associació Catalana d’Amics d’Israel (ACAI), Toni Florido, i del president de la CIB, Uri Benguigui.

Artur Mas sempre s’ha mostrat proper a la comunitat jueva, de fet, l’expresident de la Generalitat ha visitat Israel en diverses ocasions des dels anys 80 del segle XX, fins al seu darrer viatge el 2013. En aquests viatges ha buscat sempre la complicitat de la comunitat jueva a favor de les tesis sobiranistes catalanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides