La Generalitat multa Acciona per la gestió d’ATLL

Rull anuncia que són 4 milions d'euros per infraccions "greus", però no contempla la rescissió del contracte
rull comissio
rull comissio

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat aquest dimecres que el Govern de la Generalitat ha imposat una multa de 4 milions d’euros a Acciona, concessionària d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL), per infraccions “greus” en la gestió.

En la seva compareixença a la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat del Parlament, això sí, Rull ha declarat que per a la Generalitat no hi ha causa per rescindir el contracte, argumentant que les irregularitats que han donat lloc a la multa no han afectat ni als ciutadans ni a la tarifa de l’aigua.

La multa, ha exposat el conseller, s’imposa perquè ATLL va contractar diverses empreses del grup Acciona sense rebre el permís de l’Administració i perquè no va convocar el representant de la Generalitat a les reunions no presencials del Consell d’Administració. No consten proves, però, que aquests fets provoquessin danys, ha indicat Rull.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides