Quin és l’estat civil de la candidata del PSC?

Meritxell Batet, actual diputada per Madrid.
Meritxell Batet, actual diputada per Madrid.

Finalment ha transcendit una notícia que feia dies anava i venia pels passadissos del Congrés dels Diputats. La candidata del PSC a les pròximes eleccions generals, Meritxell Batet, s’ha separat del seu marit, el secretari de cultura del PP, José María Lassalle. La parella feia 11 anys que estaven casats, i són pares de dues nenes bessones.

Els dos polítics es van conèixer el 2005 al Congrés dels Diputats, quan tots dos ocupaven escó, però de formacions antagòniques. Meritxell Batet s’ha assegut sempre als escons ocupats pel PSOE, i José María Lasalle sempre ha estat a la bancada del PP. Set mesos després de començar la seva relació, Batet i Lassalle es van casar a la Colegiata de Santillana del Mar, d’on ell és originari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides