Faus va fer negocis a Qatar quan era vicepresident del Barça

Tenia relacions empresarials amb l'emirat quan es va firmar l'acord publicitari amb el club blaugrana, segons la Justícia
faus barça
faus barça

Javier Faus, qui va ser vicepresident econòmic del Barça del 2010 al 2015, feia negocis a Qatar quan el club blaugrana va signar el seu acord de patrocini amb l’emirat àrab. Una sentència judicial així ho confirma, després que Faus demandés a Agustí Benedito quan aquest candidat a la presidència del Barça, el 2014, va dir que Faus “està aixecant el seu fons d’inversió amb diners de Qatar i Qatar és una amenaça pel Barça”. La resolució constata que “el sr. Faus manté relació amb Qatar al marge del FC Barcelona”.

Faus havia demanat una indemnització de 30.000 € a Benedito per danys morals, però ara la Justícia demana a Faus que pagui les despeses judicials, en considerar que la seva demanda contra Benedito no té base.

La qüestió és que el principal accionista de l’empresa Colonial és de capital qatarià; Faus va ser conseller de Colonial durant quatre anys (2010-2014). I va ser en aquells anys quan el Barça va signar els contractes de patrocini amb Qatar Sports Investment i Qatar Airways, pels quals el Barça porta, des d’aleshores, publicitat de l’emirat àrab a la samarreta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides