Quant ha pagat el Congrés pels viatges dels diputats?

congreso
congreso

Més d’1 milió d’euros. En concret, 1.079.354,98 euros pels viatges dels representants a la Cambra Baixa entre l’1 de gener i el 31 de març, revela Sueldos Públicos basant-se en les dades del Portal de Transparència. La xifra del primer trimestre de l’any era d’1,3 milions, un 20% més que enguany.

805.442 euros corresponen a desplaçaments relacionats amb les obligacions dels diputats i 45.259, a desplaçaments per desenvolupar tasques polítiques. El Congrés no especifica quants moviments han efectuat els representants, però la mitjana de despesa frega els 3.100 euros per cap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides