Vaga al Metro també durant el Primavera Sound

Les aturades parcials s'efectuaran entre el 30 de maig i el 2 de juny
metro cgt protesta pancarta
metro cgt protesta pancarta

Els treballadors del Metro de Barcelona han tornat a triar una data destacada en el calendari dels esdeveniments a la capital catalana per convocar aturades en protesta per les seves condicions laborals.

Després de les aturades durant el Mobile World Congress, el darrer Barça-Madrid i el saló Alimentària, aquest cop el comitè de vaga ha decidit que s’aturarà parcialment l’activitat els dies 30 i 31 de maig i 1 i 2 de juny, coincidint amb les primeres jornades del Primavera Sound, que té lloc a la capital catalana de l’1 al 5 de juny i l’any passat va congregar 175.000 persones.

El comitè d’empresa retreu la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) la manca de progressos en la negociació des del mes de febrer i volen pressionar-la amb noves aturades perquè les negociacions sobre el conveni col·lectiu tirin endavant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides