Irritació al PP per la pluriocupació de García Albiol

El coordinador del PP català utilitza Periscope per denunciar la proliferació dels topmanta al Port Vell
Xavier García Albiol, l'home orquestra dels populars catalans.
Xavier García Albiol, l'home orquestra dels populars catalans.

Senador, regidor de Badalona, diputat al Parlament, president del grup parlamentari popular i coordinador general del PP a Catalunya. Aquests són els càrrecs que acumula Xavier García Albiol. En opinió d’alguns dirigents del seu partit, són massa responsabilitats en una mateixa persona, sobretot pel fet que, per culpa dels mals resultats electorals, els populars cada cop tenen menys càrrecs –amb la consegüent remuneració–per repartir-se entre ells.

 

En l’entorn de García Albiol s’apunta que ja va renunciar a ser diputat provincial i que, de manera provisional, mantindrà tots aquests càrrecs fins al congrés del partit previst per la tardor vinent.

 

De totes maneres, aviat deixarà de ser senador, quan es convoquin les eleccions generals. Tot i així, hi ha dirigents que volen que renunciï explícitament a tornar a ser senador per designació del Parlament de Catalunya i, sobretot, que abandoni l’acta de regidor de l’Ajuntament de Badalona.

 

Segons s’explica en la seu popular del carrer Urgell, García Albiol no optarà a ser senador per designació autonòmica, però està entestat a continuar sent regidor de Badalona.

 

Els seus crítics argumenten que, amb tants càrrecs, descuida les seves funcions perquè no pot arribar a tot arreu. A sobre, s’explica que a la seu del carrer Urgell gairebé no hi és mai perquè està al Parlament, al Senat, a Badalona, de viatge –fa poc es passejava per Estrasburg–, mantenint reunions a on sigui i fent “albiolades”.

 

Entre les “albiolades” hi ha la seva fascinació pel Periscope. Si al blaugrana Gerard Piqué li ha donat notorietat en el món del futbol, García Albiol intenta fer el mateix en la política. García Albiol ha utilitzat el Periscope per denunciar la proliferació dels topmanta en les zones més turístiques de Barcelona. Se’n va anar al Port Vell i ell mateix comentava les imatges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides