Mas advoca perquè CDC sigui un nou partit

L'expresident vincula una major implicació per part seva amb la victòria de l'opció que votarà en la consulta del 21 de maig
Artur Mas, a Els Matins de TV3
Artur Mas, a Els Matins de TV3

El president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha revelat aquest dijous, en una entrevista a TV3, que és partidari de crear un nou partit successor de CDC. Aquest serà el sentit del seu vot en la consulta del 21 de maig, amb la qual la militància convergent triarà si es reformula l’estructura actual o si es crea una nova formació.

Per bé que ha garantit que continuarà a les files de la futura CDC independentment de quina opció guanyi, Mas ha condicionat una major implicació per part seva al resultat, tot declarant que si s’aposta per crear un nou partit, “és lògic” que ell pugui adoptar un rol “més actiu”. No obstant això, ha afegit que no especificarà a quina funció política aspira a partir del 21 de maig fins que no es conegui el resultat de la consulta.

Pel que fa al nom d’un eventual nou partit, ha dit que “la criatura es pot dir com els progenitors o no”, però que això no vol dir que deixi de ser-ne filla. Mas, així mateix, ha apostat per un nou partit amb una nova organització i una nova estratègia política. També s’ha mostrat partidari d’una relació amb Espanya diferent de la que ha mantingut CDC fins al 2012.

“Un nou partit és la millor manera de ser més gent i millors. Eixamplar la base i treballar millor per a la societat catalana”, ha plantejat Mas per defensar l’opció que votarà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides