El jutge ratifica les imputacions pel cas del 3%

Tanca la instrucció de la segona peça sobre Torredembarra i l'exalcalde Masagué i la cúpula d'Efial segueixen en el punt de mira
Masagué (CDC)
Masagué (CDC)

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 d’El Vendrell ha conclòs la instrucció de la peça separada número 2 del cas Torredembarra, centrada en la suposada adjudicació arbitrària de places de funcionaris en l’ajuntament d’aquesta localitat, i ha decidit mantenir les imputacions de 19 persones, entre elles l’exalcalde Daniel Masagué, el president d’Efial, Antonio Martos, i el director d’aquesta constructora, Ramon Cuadrado.

Segons el contingut de l’acte difós per EFE, “hi ha indicis de la comissió de presumptes delictes en els supòsits d’adjudicació, pel que sembla arbitrària, de determinades places de funcionaris a l’Ajuntament de Torredembarra”.

Es tracta de possibles delictes contra l’Administració Pública que s’haurien comès amb la contractació de tècnics d’administració general i de serveis econòmics i del cap de la Policia local. Les indagacions sobre la plaça d’enginyer d’obra pública que es trobava sota la lupa han quedat arxivades.

El cas Torredembarra, que va costar-li el càrrec a l’exalcalde Masagué i forma part del cas del 3%, té com a epicentre les suposades comissions pagades a Convergència a canvi d’adjudicacions d’obra púbica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides