Okupen l’antiga Llotja de Barcelona

Els okupes han batejat l'edifici com a "MukhayyamBnc", que en àrab significa "campament"
Antiga Llotja okupada
Antiga Llotja okupada

Després de la celebració dels actes de l’1 de Maig, uns quants okupes van aprofitar l’avinentesa per entrar a l’antic edifici de la Llotja, ubicat al carrer Avinyó de Barcelona, i quedar-s’hi. Els okupes, després de participar en la manifestació llibertària del Dia dels treballadors, van ocupar l’edifici amb l’argument de tenir un indret on oferir un espai segur per donar suport als refugiats.

L’acció és una de les moltes que es porten a terme d’altres països d’Europa, sota el nom de FreeSpots. En un comunicat fet públic pels okupes, es diu que la ocupació s’ha fet per acollir refugiats i, al mateix, temps, denunciar el què consideren “violència institucional”, al considerat que les institucions no fan res per fer front a la crisi dels refugiats. Els manifestants van entrar i ocupar l’antic edifici de la Llotja de Barcelona, sense que es produís cap detenció, i sense que la policia impedís els fets.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari