Ana Duato i Imanol Arias, els grans evasors fiscals

El jutge sospita que els protagonistes de l'emblemàtica sèrie 'Cuéntame' van utilitzar societats opaques amb l'objectiu d'escaquejar impostos
Título de la imagen
Título de la imagen

El passat dimecres, 27 d’abril, la policia va irrompre al despatx d’advocats Nummaria, situat a Madrid, on van detenir al seu responsable i tres persones més. El motiu d’aquesta intervenció és degut al fet que hi havia sospites de què el bufet hagués creat estructures opaques amb l’objectiu de què els seus clients amaguessin a Hisenda part dels seus ingressos. Els primers noms que han sortit a la llum corresponen a Imanol Arias i Ana Duato, els protagonistes de l’exitosa sèrie de TV Cuéntame, segons informa el diari El Español.

El despatx d’advocats havia creat estructures societàries a Londres, administrades per testaferros des de Costa Rica. D’aquesta manera, els titulars d’aquestes societats podien treure diners d’Espanya utilitzant aquest mecanisme amb el qual evitaven declarar part dels seus ingressos a la Hisenda Pública.

El jutge de l’Audiència Nacional Ismael Moreno és l’encarregat d’instruir la investigació a petició de la Fiscalia Anticorrupció. Després d’haver registrat el despatx de Nummaria, el jutge ha acordat el bloqueig dels comptes bancaris que estiguin vinculats a les empreses investigades. Ana Duato i Imanol Arias són investigats com els titulars reals de les societats que tenen en el punt de mira el Jutjat i la Fiscalia. Fa pocs dies, també es va relacionar l’actor Imanol Arias amb els ‘Papers de Panamà‘, ja que hauria utilitzat el despatx Mossack Fonseca per constituir una societat offshore anomenada Trekel Trading Limited.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari