Una candidata del PSC per Barcelona que viu a Madrid?

La que va ser número 2 de les llistes del PSOE per Madrid a les passades eleccions generals, Meritxell Batet, ha dit que ara vol ser la candidata del PSC a les properes eleccions a Corts Generals.
Meritxell Batet, actual diputada per Madrid.
Meritxell Batet, actual diputada per Madrid.

Batet, actual diputada al Congrés i secretaria d’Estudis i Programes del PSOE, va compartir cartell electoral amb Pedro Sánchez; ara ha presentat la seva candidatura amb la voluntat de substituir Carme Chacón com a cap de cartell dels socialistes catalans.

Davant d’un futurs mal resultats, i venint d’uns també mals resultants, la que va ser candidata del PSC a les eleccions del 20-D, Carme Chacón, ja ha anunciat que no es tornarà a presentar. El fet que va acabar fent decidir a Chacón de deixar la carrera electoral, ha estat que l’ex senador del PSC, Carles Martí, també ha anunciat que està disposat a disputar la candidatura dels socialistes catalanes.

Ara és Meritxell Batet la que entra en la cursa electoral per encapçalar el cartell del PSC per a les pròximes eleccions del proper 26 de juny. Carles Martí ja ha apuntat que estaria disposat a forçar una candidatura de consens en la que hi fossin tots dos, ell i Batet. De fet, Martí va fer la mateixa proposta a Chacón, però aquesta va decidir plegar.

Las cúpula del PSC no s’ha mostrat massa partidària de fer eleccions primàries, per escollir el o la cap de cartell; consideren que prou malament està el partit com mostrar més escletxes amb unes primàries. Els dirigents del PSC també són partidaris d’una llista de consens que no faci trontollar encara més, les ja febles estructures dels socialistes catalans.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari