El Palau d’Esports dels Jocs de Tarragona, desbloquejat

Infraestructures publica aquest divendres la licitació del projecte amb un import inicial de 5,5 ME
anella jocs mediterrani tarragona
anella jocs mediterrani tarragona

El bloqueig de les obres del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis que acollirà Tarragona a partir del 30 de juny del 2017 s’aixecarà aquest divendres amb l’aprovació, per part d’Infraestructures.cat, d’una nova licitació per via urgent.

La UTE adjudicatària inicialment va renunciar adduint la impossibilitat d’assumir el compromís amb el preu acordat i una altra UTE que va rebre la readjudicació, encapçalada per Copisa, també hi va renunciar, empenyent el comitè organitzador a una situació límit: les obres s’haurien d’haver iniciat el març.

Aquest divendres es donen a conèixer al web d’Infraestructures les característiques del projecte d’obra civil, l’import inicial del qual és de 5,48 milions d’euros. Les empreses que vulguin presentar ofertes ho poden fer fins al 12 de maig. Es preveu que a finals del mateix mes s’hagin adjudicat les obres. El termini d’execució és de sis mesos a partir de l’acte de signatura de l’inici dels treballs.

El projecte del Palau d’Esports, un equipament principal d’aquesta cita esportiva, ha estat envoltada d’interrogants durant setmanes, un context marcat per la pressió sobre les autoritats polítiques perquè incrementessin els pressupostos i, així, les perspectives de benefici de les constructores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides