Joana Ortega es passa a la moda

Ha muntat un showroom que causa sensació entre les senyores de la upper Diagonal
Joana Ortega, encara vicepresidenta del comité de govern d'Unió.
Joana Ortega, encara vicepresidenta del comité de govern d'Unió.

Deu mesos després de deixar la vicepresidència de la Generalitat, Joana Ortega es dedica a la moda italiana i a l'assessoria d'empreses pel que fa a la gestió de crisi de reputació.

 

Els seus companys i excompanys de partit, 'flipen'. Un militant que conserva el carnet defensa el dret d'Ortega de buscar-se la vida fora de la política, però recorda que encara és vicepresidenta del comitè de govern d'Unió, tot i que fa molt temps que no li veuen el pèl per la seu del partit i que no acudeix als actes dels democristians.

 

Als matins, Ortega treballa a una consultora que té com a clients a particulars, empreses i institucions. Tal com va explicar ella mateixa a La Vanguardia, assessora en matèria de Transparència, gestió de crisi i imatge de marca.

 

A les tardes, va al showroom de moda italiana que ha posat en marxa en companyia de l'estilista Rafael del Valle. Aquest negoci està al carrer Tuset número 8, primer pis, segona porta. Causa sensació entre senyores de la upper Diagonal tot i que només fa tres setmanes que està obert al públic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides