La Plataforma per la Llengua critica la distinció a Daurella

Ironitza amb la Creu de Sant Jordi que el Govern ha agorgat a la presidenta de Coca-Cola Iberian Partners, que no etiqueta en català
daurella
daurella

El president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, ha esgrimit la ironia per criticar, en forma de felicitació i mitjançant una carta oberta, l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la presidenta de Coca-Cola Iberian Partners, Sol Daurella.

Un govern d’un país normal mai no donaria tan alta distinció a algú que incompleix la legislació del seu Parlament, i encara menys un Govern que vol que fem un país millor i més just per a tothom i amb tan bones intencions per millorar la situació lingüística de la seva ciutadania com va demostrar el nostre president en el seu discurs de Sant Jordi”, ha assenyalat.

Coca-cola incompleix de fa anys el Codi de consum i l’article 30.1 de la Llei de política lingüística que obliguen a vendre i distribuir només productes amb l’etiquetatge com a mínim en català”, ha afegit.

Segons Escuder, irònic, “resulta evident que el Govern i les empreses de la Sra. Daurella s’han posat d’acord per tal de seguir el sentit comú i les lleis del Parlament de Catalunya”. “Per això, felicitem el president del Govern de la Generalitat i la Sra. Daurella”, remata.

Daurella és, segons Forbes, la dona més rica de Catalunya: el darrer rànquing d’aquesta publicació xifra en 3.700 milions la seva fortuna.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari