La Plataforma per la Llengua critica la distinció a Daurella

Ironitza amb la Creu de Sant Jordi que el Govern ha agorgat a la presidenta de Coca-Cola Iberian Partners, que no etiqueta en català
daurella
daurella

El president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, ha esgrimit la ironia per criticar, en forma de felicitació i mitjançant una carta oberta, l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la presidenta de Coca-Cola Iberian Partners, Sol Daurella.

Un govern d’un país normal mai no donaria tan alta distinció a algú que incompleix la legislació del seu Parlament, i encara menys un Govern que vol que fem un país millor i més just per a tothom i amb tan bones intencions per millorar la situació lingüística de la seva ciutadania com va demostrar el nostre president en el seu discurs de Sant Jordi”, ha assenyalat.

Coca-cola incompleix de fa anys el Codi de consum i l’article 30.1 de la Llei de política lingüística que obliguen a vendre i distribuir només productes amb l’etiquetatge com a mínim en català”, ha afegit.

Segons Escuder, irònic, “resulta evident que el Govern i les empreses de la Sra. Daurella s’han posat d’acord per tal de seguir el sentit comú i les lleis del Parlament de Catalunya”. “Per això, felicitem el president del Govern de la Generalitat i la Sra. Daurella”, remata.

Daurella és, segons Forbes, la dona més rica de Catalunya: el darrer rànquing d’aquesta publicació xifra en 3.700 milions la seva fortuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides