Imputen per tortures quatre mossos de Tarragona

Haurien vexat un confident per obtenir informació sobre el robatori patit per dos companys
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Una investigació de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha donat lloc a la imputació per delictes contra la integritat moral i tortures de quatre agents de la comissaria de Tarragona, ha revelat El Periódico de Catalunya. Se’ls acusa de vexar i amenaçar un confident amb l’objectiu d’obtenir d’ell informació per esclarir el robatori que van patir dos mossos, que eren parella, en el seu domicili particular.

Segons ha comunicat el Departament d’Interior a Europa Press, els agents imputats no han estat apartats del servei en espera de la resolució del cas en seu judicial.

L’home suposadament torturat va denunciar els fets l’any 2010, però la identificació dels policies suposadament implicats i les imputacions per part del jutge, relata El Periódico, ha sigut possible cinc anys més tard a partir de l’informe d’Afers Interns.

En l’acte judicial s’indica que els agents imputats, presumptament, van assetjar el confident amenaçant-lo d’acusar-lo de narcotràfic i d’arruïnar-li la vida si no els deia on es trobava una arma extreta de la casa dels mossos, i que el van colpejar “l’interior dels genolls”, el van fer caure a terra, que un dels imputats el va amenaçar i que dos d’ells van apuntar-li amb les pistoles perquè parlés, mentre un altre no feia res, publica el mateix diari.

Recta final del judici pel cas Quintana
D’altra banda, després de la jornada en la qual els mossos acusats pel cas Ester Quintana s’han exculpat atribuint la pèrdua d’un ull a l’acció d’altres companys, està previst que aquest dimecres els informes finals del Ministeri Fiscal, l’acusació particular i la defensa centrin la sessió. Posteriorment, el judici quedarà vist per a sentència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides