150 euros/dia per les víctimes d’Eden Springs

El Col·lectiu Ronda assessora i organitza els afectats per aquesta intoxicació massiva
Título de la imagen
Título de la imagen

Després de l’enrenou originat per la intoxicació de més de 3.000 persones per haver begut aigua distribuïda per l’empresa israeliana Eden Springs, el Col·lectiu Ronda ha organitzat una assemblea informativa adreçada a totes les persones afectades per aquesta “pandèmia”. Un equip d’advocats ha explicat quins són els seus drets com a consumidors i com poden exigir les pertinents compensacions.

La resposta és clara. Les persones afectades podràn reclamar 150 euros per cada dia que han estat impedits a causa de la intoxicació. Els advocats han recomanat als afectats organitzar-se entorn d’una plataforma per tal de poder negociar més fàcilment amb la multinacional el pagament de les corresponents compensacions i indemnitzacions.

“La normativa en vigor reconeix el dret d’aquestes persones a ser compensades pels perjudicis soferts i seria bo que l’empresa ho admetés amb celeritat per donar una resposta satisfactòria en el menor termini possible i no prolongar innecessàriament aquesta situació”, ha comentat l’advocada Carmen Herranz.

Esther Pérez, també advocada del Col·lectiu Ronda, ha afegit que aquesta demanda reclama “una indemnització pels perjudicis econòmics que pot haver causat el brot de gastroenteritis que, en ocasions, ha afectat percentatges molt significatius de la plantilla d’algunes empreses, alterant greument la seva activitat i generant un indubtable greuge econòmic“.

Finalment, el despatx jurídic ha facilitat la web ‘www.reclamaiguaeden.com‘ per poder recollir les dades personals així com els informes mèdics del màxim nombre de damnificats possible i iniciar la negociació amb l’empresa d’una manera ordenada i ràpida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides