En quina votació del Parlament ha “cantat” Lluís Llach?

Título de la imagen
Título de la imagen

El diputat independent de Junts x Sí i autor de la música d’Ítaca, Lluís Llach, ha deixat astorats els observadors parlamentaris amb el seu vot sobre la polèmica qüestió de les subvencions públiques que reben les escoles privades que segreguen l’alumnat per sexes (les de l’Opus Dei i de Legionarios de Cristo). Aquesta partida pressupostària representa, anualment, més de 30 milions d’euros.

Davant les mocions presentades pel PSC i CSQP, el grup de Junts pel Sí es va dividir.Els diputats d’ERC, tret del molt catòlic Oriol Junqueras, van optar per l’abstenció i els de CDC van votar en contra. Però, de manera sorprenent, Lluís Llach –l’icona “progre” dels anys 70- es va alinear amb el sector més carca de l’hemicicle del parc de la Ciutadella i va votar en contra de la retirada d’aquestes polèmiques subvencions.

Lluís Llach, qui l’ha vist i qui el veu! Votant al costat de CDC i del PP per mantenir les ajudes públiques a les escoles de l’Opus Dei i dels Legionarios de Cristo! N’hi ha per llogar-hi cadires!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides