Pressió a Colau perquè enderroqui Can Vies

Només BComú i la CUP s'oposen a la proposta del PP, aprovada en la comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat
Can Vies, aquest dimecres
Can Vies, aquest dimecres

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimecres l’enderrocament de Can Vies, una proposta que el PP ha plantejat per “poder executar la rampa d’accés a la coberta del calaix de vies de Sants”, que forma part de la reurbanització de la zona.

Només BComú i la CUP s’han manifestat en contra, mentre que ERC s’ha abstingut. La resta dels grups municipals han fet tirar endavant una proposició sobre la qual ha manifestat el seu rebuig la tinent d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, que troba que “l’enderroc no és la solució” considerant “les necessitats de garantir espais de convivència i de referència cultural”.

Així mateix, Sanz s’ha mostrat convençuda de poder assolir una solució que no comporti tirar a terra el centre que fou reconstruït, sense permís d’obres, després del desallotjament i la destrucció parcial del 2014. També ha recordat que l’exalcalde Xavier Trias no es va atrevir a anar més enllà davant el suport sumat aleshores pels que s’oposaven al carrer a l’enderroc.

En canvi, el regidor socialista Daniel Mòdol ha assegurat que el primer que proposarà el PSC, si entra al Govern, és l’enderroc d’aquest espai autogestionat. Per al PP, Can Vies és “un monument a la intolerància i a la cessió de l’Ajuntament als violents”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari