Més subvencions per a les patronals afins a CDC

El departament de Treball anuncia que repartirà 50 milions d'euros
Título de la imagen
Título de la imagen

La Generalitat s’ha convertit en una gran “repartidora” de subvencions. Només cal llegir el DOGC per veure que l’administració catalana aboca diners sense parar a tota mena d’entitats i empreses. I les que políticament són afins a Junts pel Sí i al “procés” són les que més diners públics reben.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda acaba de fer públiques les subvencions que va repartir l’any passat. Altre cop, una llarguíssima botifarra amb centenars de beneficiaris van emportar-se una bona “propina” a compte dels pressupostos públics per activitats relacionades amb la promoció comercial.

D’aquesta partida també han “sucat” dues organitzacions patronals de l’òrbita convergent –Pimec i Cecot- que ja reben una muntanya de subvencions d’altres departaments de la Generalitat. En concret, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda ha pagat 120.000 euros a la Pimec de l’incombustible Josep Gonzàlez i 40.000 euros més a la Cecot del també incombustible Antoni Abad. Qualsevol excusa és bona per donar diners als “amics”.

I que no pari la festa! El departament de Treball, Afers Socials i Famílies acaba d’anunciar la convocatòria de subvencions per enguany, a la qual hi destina una partida de 50 milions d’euros. Malgrat la desesperada situació de les finances de la Generalitat, la “repartidora” funciona a tota màquina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides