El brot d’Eden Springs suma 3.166 afectats

Salut Pública apunta al procés d'envasat a Andorra com a causant
Título de la imagen
Título de la imagen

Els treballadors de 925 empreses de les comarques de Barcelona i Tarragona afectats pel brot de gastroenteritis arran del consum d’aigua embotellada de l’empresa israeliana Eden Springs ja són 3.166, superant en un miler l’anterior estimació.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya apunta que la intoxicació pot tenir l’origen en el procés d’envasat, que té lloc a una fàbrica d’Andorra. Els casos de gastroenteritis s’han estès amb la distribuciño de garrafes entre el 7 i el 13 d’abril.

La Font d’Arinsal, menada actualment per Aigua del Pirineu, proveïdor d’Eden, fou l’origen d’una condemnada de l’Audiència de Barcelona l’any 2004 per un altre cas d’intoxicació: la ingesta de sosa càustica d’una ampolla d’aigua mineral. Aleshores estava en mans de Sadamsa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides