La Generalitat nega 26 milions d’euros a ‘la Corpo’

La presidenta de la CCMA va fer el numeret de demanar els diners quan ja sabia que no els hi donarien perquè, per això, calia que la Generalitat hagués aprovat els pressupostos del 2016
TV3
TV3

Divendres passat, la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, va anunciar que havia demanat 26 milions d’euros a la Generalitat per afrontar inversions tecnològiques i millorar els continguts que s’encarreguen a productores externes.

 

Aquests 26 milions constaven en l’avantprojecte de pressupostos d’explotació de la CCMA, aprovat pel seu consell d’administració el 6 d’abril passat. En aquell moment, ja es va advertir als membres de ‘la Corpo’ que aquesta partida extra no colaria, per la senzilla raó que la Generalitat no podia efectuar-la amb els pressupostos de 2015 prorrogats i necessitava que el Parlament aprovés els de 2016.

 

En resum, quan Llorach va demanar 26 milions en la seva compareixença al Parlament ja sabia que, uns dies després, li dirien que no, tal com ha passat. Però el seu numeret ha servit per mostrar a l’opinió pública la necessitat que la Generalitat aprovi els pressupostos del 2016 i, de passada, la “perversitat” de la CUP que, de moment, es resisteix a donar suport.

Fonts de la mateixa TV3 atribueixen el “numeret” de Llorach i la Generalitat a un intent de pressionar la CUP perquè aprovin els pressupostos d’una vegada. Aquesta situació podria repetir-se en altres serveis o empreses públiques.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides