Dos directius d’ATLL van passar a Acciona tres dies abans de la privatització

Es tracta del gerent i del director de recursos de la companyia d'aigües, juntament amb altres càrrecs d'Acciona i les seves filials
Título de la imagen
Título de la imagen

El director de recursos i el gerent d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) figuraven com a apoderats d’Empresa Operadora ATLL, filial d’Acciona, des del 24 de desembre de 2012, tres dies abans que aquest últim grup formalitzés la compra de la companyia d’aigües, segons informa Catalunyaplural.cat.

Josep Rodríguez, gerent, i Pablo Gil, director de recursos d’ATLL quan encara era pública figuren com a apoderats d’una filial d’Acciona tres dies abans que la Generalitat adjudiqués la companyia d’aigües, fins aleshores de titularitat pública, al grup de la família Entrecanales.

ATLL és l’empresa encarregada del subministre i depuració de l’aigua en alta, des del riu als dipòsits municipals de Barcelona i una vintena de municipis del seu entorn en els quals viuen 4,5 milions de ciutadans.

Tres dies abans que la Generalitat privatitzés ATLL, dos dels directius de la companyia ja figuraven en una de les filials del grup comprador. Portaveus d’ATLL consideren que es tracta d’uns nomenaments normals i preparatoris per a l’entrada en servei de la gestió d’Acciona a l’empresa. Malgrat tot, fonts jurídiques sostenen que hagués estat recomanable nomenar els apoderats un cop formalitzada la privatització i no abans, ja que encara no havia estat signada la concessió d’ATLL, i més tenint en compte la complexitat de l’operació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides