L’amiga’ del Rei Joan Carles, als Papers de Panamà

Corinna va guanyar 10 ME a Espanya, però se'ls va emportar a Suïssa i Malta
El Rei Joan Carles i Corinna
El Rei Joan Carles i Corinna

Corinna Sayn Wittgnstein, coneguda com l’amiga íntima del Rei Joan Carles, va intentar vendre unes accions a una societat de les Illes Verges Britàniques a través d’una empresa de Gibraltar. L’amiga de Joan Carles I va fer l’operació que apareix als Papers de Panamà, el 2003, quan va intentar crear una societat offshore. Corinna havia guanyat fins a 10 ME a Espanya, però aquests diners se’ls va emportar als paradisos fiscals de Suïssa i Malta, per saltar el control de l’Agència Tributaria.

Aquest és un altre dels noms que surt als Papers de Panamà, i que està vinculat al Rei Joan Carles. La germana del rei, Pilar de Borbó, també està present en els documents del despatx d’advocats panamenys, Mossack Fonseca. La germana de Joan Carles I surt als papers de Panamà arran d’una societat de la qual n’era titular juntament amb el seu marit; es tractava d’una societat radicada a Panamà entre 1974 i 2014, just abans de l’abdicació del seu germà al tron d’Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides