Almenys 2.020 intoxicats per l’aigua d’Eden Springs

Els casos de gastroenteritis s'estenen per 190 empreses de Barcelona, la seva àrea metropolitana i les comarques de Tarragona
eden springs
eden springs

2.020 persones pateixen el brot de gastroenteritis provocat per l’aigua embotellada en mal estat distribuïda per l’empresa israeliana Eden Springs, ha informat el Departament de Salut de la Generalitat.

La intoxicació té el seu origen en les garrafes extretes de la Font d’Arinsal (Andorra) que es van enviar entre el 7 i el 13 d’abril i s’ha estès a 190 empreses de Barcelona, la seva àrea metropolitana i diverses poblacions de les comarques tarragonines, com El Vendrell, El Pla de Santa Maria, Reus, Constantí i Tarragona.

El pes de la investigació recau principalment en el Govern andorrà, expliquen des del Departament de Salut. Salut Pública assegura haver verificat que tots els lots sospitosos de contenir aigua en mal estat. Eden ha retirat preventivament 6.158 garrafes distribuïdes a 925 empreses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides