Catalunya Ràdio fa fora Jordi García-Soler

El periodista no es creu que l'acomiadament respongui a causes econòmiques com diu l'empresa
Jordi García-Soler
Jordi García-Soler

La nova direcció de Catalunya Ràdio ha acomiadat el periodista Jordi García-Soler després de 10 anys fent el programa “Converses”. L’empresa, dirigida per Saül Gordillo, diu que han prescindit del programa de García-Soler perquè no poden fer front al seu cost econòmic. “Converses” costava 350 euros per programa, i s’emetia els dissabtes i diumenges de 18h a 19h. Sorprèn l’argument de l’empresa per acabar amb la relació amb García-Soler, tenint en compte que a Catalunya Ràdio hi ha programes una mica més cars. Mònica Terribas, que dirigeix “Els matins de Catalunya Ràdio” cobra bastant més de 200.000 euros anuals per fer el seu programa; i Silvia Cóppulo, per fer el programa “La vida” cobra més de 100.000 euros anuals.

Jordi García-Soler no només ha estat acomiadat de Catalunya Ràdio, el veterà periodista lamenta que des de fa temps, també està vetat a les tertúlies de TV3 i el 3/24. García-Soler ha treballat a Serra d’Or, El Correo Catalán, Destino, Tele/eXpres, La Vanguardia, Diario de Barcelona, Catalunya Express, Fotogramas, Mundo Diario, Avui, El Noticiero Universal, El Periódico de Catalunya i l’Actual, entre altres publicacions. També ha fet periodisme des de Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Barcelona, COMRàdio, Catalunya Ràdio i Catalunya Cultura; en televisió ha estat treballant a TVE, TV3, Canal 33, TV L’Hospitalet.

En altres àmbits, García-Soler va crear el Departament de Comunicació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), del qual va ser-ne el responsable de 1976 a 1982. I també va ser membre del Consell d’Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) de 1983 al 1996.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari