Colau fitxa el convergent Macias

L'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques amb Pujol dirigirà la connexió dels tramvies, avança TV3
pere macias
pere macias

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit encomanar la direcció de la connexió del Trambesòs i el Trambaix per la Diagonal a un exconseller del Govern de la Generalitat pujolista, Pere Macias.

Segons ha avançat TV3, Macias assumeix la responsabilitat de director estratègic d’un projecte que compta amb l’oposició del grup municipal de Convergència i Unió, encara liderat per l’exalcalde Xavier Trias. S’encarregarà de negociar l’execució de les obres i tindrà poder de decisió sobre si els accionistes de Tram, la concessionària dels tramvies, participen en les obres o es limiten a la gestió.

Macias, diputat convergent durant la passada legislatura al Congrés i exalcalde d’Olot, fou titular de Política Territorial i Obres Públiques entre el 1997 i el 2001. En aquella època es va redactar un Pla Director d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya partidari de connectar els dos tramvies.

Aquestes obres tenen un cost previst de 175 milions d’euros i el Govern municipal de BComú espera iniciar-les l’any vinent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides