Quines pèrdues arrossega l’Assemblea Nacional Catalana?

homs presidencia
homs presidencia

L’entitat que actua com a motor del procés independentista, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha tancat l’exercici de 2015 amb unes pèrdues de 132.049 euros, segons el balanç presentat als socis en l’assemblea general celebrada aquest diumenge a Manresa. Els responsables de l’entitat atribueixen aquest dèficit als forts pagaments fets a Hisenda, després de la inspecció a la qual va ser sotmesa, i a la sanció imposada per l’Oficina Espanyola de Protecció de Dades, després de la denúncies interposades per Ciutadans i Vox.

La delicada situació econòmica de l’ANC minva la seva capacitat de mobilització, que es concentra en la Diada de l’Onze de Setembre. Les despeses de personal de l’estructura estable de l’entitat van ascendir el 2015 a 411.889 euros.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides