Soria cau pels papers de Panamà

Sense suport al PP i arraconat per les contradiccions, plega com a ministre d'Indústria en funcions
Jordi_Dauder
Jordi_Dauder

José Manuel Soria ha renunciat al càrrec de ministre d’Indústria, Energia i Turisme, que exercia en funcions, després d’haver quedat arraconat per les contradiccions que ha exposat sobre els seus vincles amb paradisos fiscals, destapats pels papers de Panamà.

Soria s’havia quedat sol les darreres hores, sense suport públic del PP o el Govern. Algunes informacions apunten que el president Mariano Rajoy està molt decebut amb el titular d’Indústria, en particular per les seves mentides.

Arran de la revelació dels papers del despatx Mossack Fosseca, s’ha relacionat el nom del ministre amb tres societats vinculades amb paradisos fiscals. La darrera que s’ha conegut, aquest mateix dijous, és Mechanical Trading Limited, registrada a l’illa de Jersey. José Manuel Soria n’era administrador, juntament amb el seu germà Luis Alberto, fins a finals del 2002, coincidint amb la seva etapa com a alcalde de Las Palmas de Gran Canaria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides