Què han trobat al despatx Mossack Fonseca de Bogotà?

Título de la imagen
Título de la imagen

El despatx panameny Mossack Fonseca té una delegació a la veïna Colòmbia, en unes luxosíssimes oficines de Bogotà, perquè molts dels seus clients són d’aquest país. Quan una unitat especialitzada de la Policia colombiana va escorcollar aquest despatx, l’endemà mateix d’esclatar l’escàndol dels Papers de Panamà, no hi van trobar res de res. Després de dotze hores, els agents van marxar amb les mans buides.

Segons explica la revista Semana, els ordinadors funcionaven de manera remota des de Panamà i no guardaven cap informació en els discos durs. Tampoc hi van trobar documentació escrita rellevant. Entre els evasors colombians hi ha importants narcos que no volen deixar cap pista en el seu país. Els colombians acabalats acostumen a evadir i fer trampes fiscals a través de Panamà, per una qüestió de proximitat, però, curiosament, de moment, gairebé no n’ha sortit cap retratat als Papers de Panamà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides