El ministre Soria va tenir una empresa al paradís fiscal de Jersey

José Manuel Soria va dirigir l'empresa Mechanical Trading Limited juntament amb el seu germà
Título de la imagen
Título de la imagen

El ministre d’Indústria (en funcions), José Manuel Soria, va negar haver tingut mai empreses a paradisos fiscals. Avui s’ha sabut que Soria va ser l’administrador de l’empresa Mechanical Trading Limited, una societat registrada en l’illa de Jersey, paradís fiscal ubicat al Canal de la Mànega, que pertany a la corona britànica.

El ministre i el seu germà, Luis Alberto Soria, van administrar aquesta empresa fins al 27 de desembre de 2002, segons publica El Pais. La societat era l’accionista majoritària de l’empresa familiar dels Soria, Oceanic Lines, de la que en va ser president el mateix ministre en funcions. La carta que van dirigir a la Comissió de Serveis Financers de Jersey posa en evidència que els germans Soria eren els directors de Mechanical Trading Limited, recordar que per aquelles dates José Manuel Soria ja era l’alcalde de Las Palmas de Gran Canaria.

Aquesta és una alta taca en l’historial empresarial del ministre Soria després que els darrers dies s’ha sabut que va ser uns dels directius d’una empresa offshore amb seu a Les Bahames, com ha transcendit de la publicació dels Papers de Panamà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides