Qui ha comparat Ada Colau amb Jordi Pujol?

Título de la imagen
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

L’escriptor i opinador Francesc-Marc Álvaro, que sempre s’ha alimentat de les mamelles convergents, ha publicat un surrealista article -aparentment, seriós- a La Vanguardia (14-4) on estableix un paral·lelisme entre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. Segons la tesi d’aquest intel·lectual, Ada Colau ve a ser com la “reencarnació” de les virtuts i valors del fundador de Convergència Democràtica.

Cert és que el “processisme” està desquiciant la societat catalana i bona prova d’això és aquest delirant bitllet que signa Francesc-Marc Álvaro, consumat apologeta del “seny” nacionalista. L’intent de “rapte” d’Ada Colau per sumar-la a la causa del soberanisme minvant és una de les manipulacions polítiques més barroeres que es recorden en els últims anys. “Blanquejar” Jordi Pujol sense fer esment de la seva confessió del 25 de juliol de 2014 sobre els comptes de la seva família a Andorra és un exercici d’amnèsia que posa en dubte l’estat mental de Francesc-Marc Àlvaro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides