Comença el judici pels suposats abusos de Torramadé

L'acusació particular demana fins a dos anys de presó per a l'expresident de la Diputació de Girona
torramadé
torramadé

Aquest dijous té lloc al Jutjat penal número 5 de Girona la primera de les dues jornades de la vista oral sobre el cas de presumptes abusos sexuals per part de Jaume Torremadé, expresident de la Diputació de Girona i exbatlle de Salt, a l’exassessora d’Unió Minerva Amador.

L’acusació particular ha sol·licitat que s’imposi a Torramadé una pena de fins a dos anys de presó i el pagament d’una indemnització per danys morals de 20.000 euros. La Fiscalia, per la seva part, assenyala en el seu escrit que Torramadé va cometre abusos perquè va acariciar-li els pits a l’exassessora i va intentar tocar-li la zona púbica, i demana una multa de 3.600 euros i el pagament de 1.000 euros més per danys morals.

En aquesta primera sessió està previst que declarin diversos testimonis, com ara les onze persones que van compartir, el 8 de novembre del 2012, el sopar durant el qual, suposadament, l’exbatlle de Salt va cometre els abusos. Segons la seva defensa, Torramadé hauria de ser absolt perquè els testimonis directes han dit que no van veure res aquella nit. Altres testimonis, això sí, indiquen que els comensals que exculpen Torramadé menteixen.

Entre les persones citades a declarar hi ha l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va assistir a l’acte de campanya posterior al sopar i Xavier Soy, exalcalde de Bescanó, que fou un dels comensals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides