Plega la procuradora de Manos Limpias

Acusa el pseudosindicat d'impagaments i se'n desvincula per la mala premsa que arrossega
bernad manos limpias
bernad manos limpias

Les desenes de causes judicials on es troba immers el pseudosindicat d’ultradreta Manos Limpias com a acusació, entre elles les dels Pujol, Bárcenas o el ‘petit Nicolás’, queden en una situació delicada per la renúncia de la seva procuradora.

Segons explica a El Confidencial, no vol seguir treballant per a Manos Limpias perquè no cobra i, principalment, perquè la mala premsa que arrossega el pseudosindicat li suposa un problema personal i familiar.

Pel que fa als impagaments, relata que fa quatre anys que es troba en aquesta situació, agreujada per l’acumulació de desenes de procediments en curs, alguns de gran volum, dels quals deriven despeses que ha anat assumint i amb els quals assegura que ja no pot més. Entre elles cita la quota col·legial obligatòria, una ingent quantitat de fotocòpies, despeses de missatgeria o desplaçaments en taxi.

La procuradora s’ha dirigit per carta a Miguel Bernad, president de Manos Limpias, per renunciar i per expressar que espera que li paguin aquells diners. Així mateix, aquesta professional haurà de comunicar als jutjats on Manos Limpias té afers oberts que ja no exerceix com la seva representant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides