Pas al costat de Brauli Duart

Renuncia temporalment a la presidència de la CCMA adduint problemes de salut
brauli duart
brauli duart

Brauli Duart ha delegat temporalment la presidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per “motius personals vinculats a la salut”, segons ha comunicat la Corpo. Aquesta responsabilitat recau ara en Núria Llorach, que ha estat nomenada vicepresidenta en el mateix ple del Consell de Govern.

Duart, això sí, es mantindrà com a conseller de la CCMA. Segons s’ha comunicat oficialment, ajudarà a dissenyar “les estratègies de futur dels mitjans de la Corporació i, especialment, a potenciar les relacions de col·laboració i reciprocitat per fer realitat un espai comú de comunicació amb els pobles amb els quals compartim llengua, història i cultura”.

Vaga a la vista
Coincidint amb el quart aniversari de l’arribada de Duart a la presidència de la CCMA, els comitès d’empresa dels mitjans d’aquesta corporació van difondre, a finals del mer de març, un balanç demolidor d’aquesta etapa.

Posteriorment s’ha confirmat quelcom que s’apuntava aleshores: que els comitès d’empresa convoquen vagues parcials a TV3 i Catalunya Ràdio per Sant Jordi per donar suport a un company que fou demandat per la CCMA per la suposada filtració de l’ERO.

Aquest ens demana 7 anys de presó per al treballador al qual culpa i els seus companys volen que es retiri la demanda. El 15 d’abril, en la sessió de control parlamentari a la CCMA, intentaran convèncer Duart i la Corpo en aquest sentit.

Les aturades del 23 d’abril s’efectuaran entre les 14 i les 15.30 hores i entre les 20.30 i les 21.30 hores. També es preveuen aturades els 26 d’abril i el 3 de maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides