Detenen Mario Conde per blanqueig

La investigació apunta que, des de Suïssa i altres països, va repatriar diners saquejats a Banesto
mario conde
mario conde

L’expresident de Banesto Mario Conde ha estat detingut per la Guàrdia Civil aquest dilluns a Madrid en una operació que inclou diversos escorcolls a domicilis i empreses.

Els investigadors s’ensumen, segons fonts properes a l’operació, que tots tres han estat blanquejant capitals i que les empreses escorcollades ajudaven a camuflar aquestes maniobres. En concret, apunten que podria haver estat repatriant diners des de Suïssa i altres països durant mesos.

Els diners, suposadament, procedeixen del banc que va menar entre el 1988 i el 1993 i per la gestió del qual fou condemnat a ingressar a la presó per apropiació indeguda, estafa i falsedat documental. Va deixar aleshores un forat patrimonial de 2.700 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides