El tiet de David Madí surt del consell de Telefónica

Carlos Colomer ha perdut la confiança del nou president de la companyia
Título de la imagen
Título de la imagen

Amb la renúncia de César Alierta a continuar com a president de Telefónica, el seu successor, José María Álvarez-Pellete, ha procedit a una reestructuració del consell d’administració de la companyia de telecomunicacions. I una de les persones que ha “saltat” de l’òrgan de govern és el català Carlos Colomer, tiet de David Madí, l’ideòleg d’Artur Mas i factòtum de l’estratègia processista.

Carlos Colomer, que l’any 2013 es va vendre la seva empresa de productes cosmètics The Colomer Group a la multinacional nord-americana Revlon, va ser designat conseller de Telefónica per la seva amistat personal amb César Alierta. Era el gendre de l’empresari independentista Joan-Baptista Cendrós, el creador de la marca Floïd i accionista de Banca Catalana.

La sortida de Carlos Colomer de Telefónica és un símptoma que els empresaris amb afinitats independentistes ja no són ben vistos a Madrid. De moment, per decisió de Borja Prado y Colón de Carvajal, David Madí continua com a president del consell assessor d’Endesa a Catalunya. Fins quan?

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari